Přeskočit na hlavní obsah
Impress navrací pružnost cévám

Impress navrací pružnost cévám

Proč tělo ztrácí PRUŽNOST,kterou má zamlada? A proč má tolik lidí VYSOKÝ TLAK?

Zaslala Milena Mikešová dne

Když jsem viděl, kolik lidí trpí problémy s vysokým, ale i kolísavým tlakem, kornatěním tepen a ucpáváním cév, srdce, mozku,problémy s početím, libidem, únikem moči, častým močením,diabetem, zhoršujícím se zrakem, hledal jsem, co tyto problémy způsobuje.

Často se kolem 45. roku doslýcháme, že už na to máme přeci věk... Ale není to divné? Říkal jsem si, že to není možné, aby to bylo normou, vždyť se setkávám s lidmi, kteří jsou v 80.–90. letech bezproblémů. A dřív to bylo ještě častější. Co tedy stojí za tím množstvím problémů, nemocí, které se označují jako civilizační? Stres? Deprese? Uspěchaný život? Prefabrikované potraviny? Možná také. Ovšem ne zcela. Nedalo mito spát. Byl jsem přesvědčený, že nám něco chybí.

Ve Spojených státech jsem měl větší příležitost a přístup k zajímavým studiím. Mezi roky 2002–2007, než jsem se vrátil zpět do vlasti, jsem blíže poznal velmi zajímavé lidi. Některé, žel, jen skrze jejich práce – Dr. Rife, Dr. Beck., Dr. Clarková, Dr. Ignarro a další. Ten poslední ze zmiňovaných dostal v r.1998 Nobelovu cenu za svůj objev naobjev na poli medicíny.

Dr. Ignarro

Louis J. Ignarro je americký farmaceut a biochemik, Nobelovu cenu za fyziologii a lékařství obdržel společně s Robertem F. Furchgottem a Feridem Muradem za vyjasnění role oxidu dusnatého jako látky ovlivňující nervový systém hladkého svalstva. Tento výzkum vedl až ke vzniku léku na impotenci – sildenafilu, známého pod obchodním názvem Viagra. Velmi mě zaujalo etické uvažování Dr.Ignarra, kdy hledá nedostatky v přírodní rovnováze stravy a fungování organismu, aby napravil chyby, ke kterým se dnes člověk dopracoval moderním životním stylem. Ten vědec byl opravdu na mojí frekvenci. Neutloukat tělo nepřirozenými chemikáliemi, které zatlačují hlásící se problém hlouběji do těla, ale vrátit tělu přirozené věci, kterých má nedostatek. Pracoval na tom usilovně 12 hodin denně po dobu 20 let. Znovu a znovu se mu potvrzovalo, že tělo nedostává správnou skladbu určitých prvků, která se přirozeně vyskytuje převážně v rostlinách v syrovém stavu.
Doktor Ignarro dále zjistil, že lidský organismus již díky degeneraci nedokáže dost dobře zajistit původně fungující procesy, vytvářející komfortní údržbu pružnosti těla. Převratný objev odhalující tajemství správné činnosti organismu, kterou by neměl v dnešní době podceňovat v podstatě žádný člověk. Bílkoviny se dělí na aminokyseliny, a některé aminokyseliny za spolupráce vitamínů vytváří v těle proces, který je významným hráčem zajišťujícím pružnost našeho těla. Objev, za který dostal před 20lety Nobelovu cenu. Zanechal podrobné záznamy. A tím zasel semínko pro další odborníky.

IMPRESS

Díky myšlenkám Dr. Ignarra se dnes můžeme pochlubit produktem, pečlivě sestaveným z látek, které člověk běžně konzumuje. Aminokyseliny a vitamíny stojí u zrodu přirozené stravy člověka. Sestavené do sebe ve správné skladbě a množství spustí procesy přirozeně zajišťující pružnost. IMPRESS je tedy polykomponentní látka, která vrací tělu pružnost. Kdo z nás by nechtěl pružnost jako za mlada...?!Když céva dostane zpět svou pružnost, začne se zbavovat nečistot, které se usazují na vnitřních stěnách. Nejen, že tím člověk eliminuje nebezpečí mozkových a srdečních příhod, ale zvětší se prostor, tzn. průtok, a vše je tak komfortně zajištěné a vyživované jako dříve.Tento proces otevírá brány k dalším událostem v těle. Slinivka, močový měchýř, močové cesty, paměť, pružnost očí,pružnost pokožky, krevní tlak, libido.. Se zanesenými a nepružnými cévami spatřujeme i další souvislosti: syndrom chronické únavy, bolesti a otoky nohou, špatná soustředěnost, dýchavičnost, zmatenost, studené končetiny, křečové žíly... I zde by mohl mít Impress svůj smysl. Je totiž založen na nové technologii, která umožní tělu využít vše. Látka se uvolňu je postupně a zajišťuje průběžně stálou ochranu. Staré způsoby – preparáty, které jsou založeny na látce arginin, pracují na principu uvolnění všeho a ihned. To ale neodpovídá tomu, jak tělo tyto látky potřebuje. Pochopitelně, že je potřebuje plynule po celý den.

Pár zajímavostí od spokojených uživatelů bych zde rád uvedl:

  • M. B., Štěnovice (38 let): „Je možné, aby mi po 20 letech spadnul tlak během týdne (horní) ze 158 na 130?“ Jiné změny jsem nedělal. (Podobné zkušenosti jsme již s Impressem zaznamenali).
  • J. N. Nýřany, (57 let): „Mám nízký tlak a vadí mi chladné vlhko, samozřejmě hlavně v zimě. Po měsíci s Impressem se vše dostalo do normálu. Byl jsem smířený s tím, že je to věkem a že už se s tím nedá nic dělat.“
  • Ing. B. Z., Plzeň (67 let): „Podstatně zlepšuje možnosti při cvičení. Po 14 dnech užívání Impressu jsem zpozoroval, že při cvičení jsem mohl bez problémů zvýšit počet opakování jednotlivých cviků o 20 až 30 %. Jednou před cvičením jsem neměl plnou dávku Impressu (již mi došel), tak to bylo hodně poznat na výkonu. Ono, když je člověku dost let, tak forma rychle klesá z různých příčin. Také noční erekce je, jako když mi bylo 40. Nejde jen o sex, vypovídá to o celkovém zdraví muže. Zajímavé je, že erekce byla dost intenzivní, i když podle měření mám málo* testosteronu. Přesto Impress zapůsobil. Nevím, jakým mechanismem se to děje. Potvrzuji, že přípravek Impress je velmi povedený, má velmi dobré vlastnosti."
  • S. T., Kaznějov (51 let): „Říkala jsem si, že na bolesti nohou by se to mohlo hodit. Nyní jsem překvapená, že mě s nohama přestala bolet i záda. Měla jsem speciální polohovací postel. Prodala jsem ji.“

text: Pepa Beneš Moderní zdraví

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...