Přeskočit na hlavní obsah
Ve stínu Covidu S Terezou ,,Škulovcovou“ Turkovou

Ve stínu Covidu S Terezou ,,Škulovcovou“ Turkovou

Covid a vše kolem něj totálně zastínily ostatní důležité aspekty našich životů. Systém se samozřejmě musel podřídit momentální situaci a není tajemstvím, že v rámci opatření během koronavirové krize byla spousta lidí se svými současnými problémy odsunuta na druhou kolej. Prakticky to znamená, že pokud máte nějaké zdravotní problémy, které ovšem s covidem přímo nesouvisejí, pravděpodobně vám teď nikdo moc nepomůže, pokud se nejedná o extrémní či akutní situaci, samozřejmě. Už teď se ví, že spousta vyšetření a chirurgických výkonů, které kvůli covidu musely být odsunuty na neurčito, může mít své další oběti. Proto se opět vracím k tématům běžného denního života mimo covidovou pandemii.

Zaslala Milena Mikešová dne

OŘEŠÁK AMERICKÝ

Společnost Z-technology, s. r. o., získala na jaře roku 2009 ještě přímo od Dr. Clarkové zdokonalený recept na výrobu tinktury z ořešáku amerického černého (Juglans nigra). Tato tinktura je dle Dr. Huldy Regehr Clark bez jakýchkoli pochybností nejdokonalejším, čistě přírodním přípravkem k očistě střevního traktu od usídlených parazitů a jejich vývojových stadií včetně vajíček, nežádoucích virů, plísní a přemnožených bakterií.

Ořešák černý americký je v našich končinách velice vzácný. Vyskytuje se většinou ve starých zámeckých zahradách a jde převážně o přísně chráněné stromy. Proto je tato tinktura v ČR a SR téměř neznámá, a to i přesto, že jde o naprosto skvělý preparát. Výroba této tinktury je poměrně složitá, výsledek však stojí za to. Tento postup výroby zajišťuje cca o 40 % vyšší účinnost oproti běžným tinkturám, které jsou vyráběny pouhým ponořením ořechů do alkoholu. Parazité se do těla dostávají několika způsoby, z nichž nejčastější jsou běžná strava a voda. Není možné se tomu vyhnout. Stavu, kdy je vaše tlusté i tenké střevo osídleno různými parazity, kteří denně produkují statisíce vajíček, se však dá účinným způsobem bránit. Dr. Clarková radila provést dvakrát ročně očistnou kúru s tinkturou z ořešáku černého amerického. Tento nesmírně účinný prostředek a informace o něm získala Dr. Clarková od členů indiánského kmene, který pomocí zelených slupek z ořešáku černého léčil mnohá těžká onemocnění. Dr. Clarková poté tento způsob očisty střev představila celému světu.

KOUPEL V OŘEŠÁKU? PROČ NE!

Tady máte recept: Polovinu baleníl (2 lahvičky po 50 ml) vylijte do napuštěné vany (140–160 l) a promíchejte. Voda ihned zhnědne. Asi po 10 minutách doplňte horkou vodu, vylijte do vany obsah druhé poloviny balení a zůstaňte ve vaně ještě 10–15 minut. Po koupeli nechte pokožku oschnout, nesprchujte se a neutírejte se osuškou (vezměte si župan), další den vše zopakujte. Tento postup aplikujte celkem 2× týdně po dobu 3 týdnů. Očistíte tak tělo od přebytečných kožních roztočů, ale i bakterií způsobujících různé vyrážky a svědění pokožky. Stejně tak si můžete rozmíchat ořešák v misce s menším množstvím teplé vody a aplikovat jako lázně rukou, to je velmi vhodné pro ekzematiky.

TIP NA DEZINFEKCI RUKOU!

Do obyčejné rosičky na květiny s obsahem asi 0,5 litru nalijte jednu celou lahvičku ořešáku (50 ml), zbytek doplňte vodou. Ruce můžete dezinfikovat pokaždé, když přijdete domů, popřípadě noste lahvičku všude s sebou. Mějte ale na paměti, že ořešáková tinktura má hnědé zabarvení, tak pozor na oblečení!

LIKVIDACE PLÍSNÍ V TĚLE

Jarní počasí s sebou přináší záplavy plísní, následně alergií, ekzémů, kloubních, respiračních a dalších problémů. Věděli jste, že na vině mohou být i přemnožené plísně v našem organismu? Vlhké jarní počasí je pro ně přímo pastva. První na ráně jsou naše plíce. Každým nádechem vdechujeme spory plísní, které se pak mohou dostávat krevním řečištěm dál do těla a místo, kde se usídlí, jednoduše ochromují. A opět jsme u toho, že pokud trpíte nějakou kožní plísní, je navýsost jasné, že plísně kolují i uvnitř vašeho organismu a kožní projev je jen vnějším odrazem vnitřního stavu vašeho organismu. Jak plísně likvidovat? Možností je vícero. Na povrchové plísně je nejlepší borax, stačí jedna aplikace a je po všem. Pro očistu vnitřního prostředí je nejsnazší způsob kombinace čistého vitaminu C (pouze sypká čistá forma bez barviv a hliníku, viz minulé číslo Nové Regeny!). Pokud si nejste jistí, zda „céčko“, které doma máte, je opravdu čisté, s největší pravděpodobností není. Dávejte si na to opravdu pozor, protože namísto detoxikace můžete své tělo ještě více zanášet nečistotami. Pokud jeho distributor negarantuje stoprocentní čistotu certifikací z laboratoře, jistě pro to má své důvody! Ale ani vitamin C není všemocný a je pro něj velmi těžké dostat se kupříkladu do kloubů, za mozkovou bariéru a další. A od toho jsou plazmové generátory.

Nová Regena Text: Tereza Turková Škulovcová

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...