Přeskočit na hlavní obsah
MOŘSKÁ PLAZMA hydratuje zevnitř i zvenčí

MOŘSKÁ PLAZMA hydratuje zevnitř i zvenčí

Mořská plazma Quinton výrazně aktivuje imunitní systém, má silný ochranný a posilující účinek na celý lidský organismus, obnovuje biologický terén, což znamená výrazné zlepšení zdraví.

Zaslala Milena Mikešová dne

Mořská plazma je ideálním spojencem pro vaši pleť nejen v horkých dnech. I když sluneční paprsky jsou nezbytné pro výrobu vitamínu D, nadměrné vystavení slunci podporuje šíření volných radikálů, což pak může vést k poškození kůže, jako jsou dermatitida, skvrny nebo předčasné stárnutí kůže.

V dávné minulosti i Hippokrates poukázal na léčivé vlastnosti koupání v mořské vodě u kožních onemocnění. To je proto, že moře je výjimečným zdrojem minerálních látek, které zde existují ve vysoké koncentraci, zlepšují funkci a podporují regeneraci našich buněk, pokud jsou absorbovány do našeho těla. Odborníci se shodují, že za studena mikrofiltrovaná mořská voda by měla být použita před a po vystavení kůže na slunci; že by měla být použita externě pomocí spreje a vnitřně pomocí ampulis Quinton mořskou plazmou, protože obě možnosti pomáhají zlepšovat přirozený ochranný štít pokožky, rehydratují, vyživují ji a vyvažují její pH, což přispívá k oddálení stárnutí pokožky.

V horku nebo při fyzických aktivitách dochází k nadměrnému pocení, díky kterému se tělo ochlazuje, ale zároveň je potřeba ho znovu hydratovat a dodat mu zpět ztracené minerální látky.

Je poměrně jednoduché hydratovat pokožku pomocí kosmetiky. Co je však obtížné, je udržet hydratovaný vnitřek buněk. V tomto smyslu jsou Laboratoře Quinton průkopníky v čerpání, filtrování a balení mořské vody za použití technik, jako je mikrofiltrace za studena, takže je pitná a hydratuje pokožku zevnitř i zvnějšku.

Tato technika spočívá v mikrofiltraci vody, která pochází z oceánu z planktonových oblastí, aniž by musela být podrobena vysoké teplotě, která by snížila absorpční kapacitu minerálů. Mnoho z těchto minerálů má klíčovou roli při různých organických procesech.

Pravidelným užíváním mořské plazmy Quinton pomáháme zabránit oxidaci a dehydrataci buněk, což zvýší výživu, hydrataci, pružnost a tonus naší pokožky a hlavně funkčnost celého organismu. Minerály jsou tím, co naše tělo potřebuje a pokud je máme v přesném poměru – takovém, jako se nachází v krevní plazmě, což u ampulí Quinton platí, jedná se o nejefektivnější a přírodní cestu ke zdraví.

Navzdory všem překážkám je přes 100 let používána tisíci lékaři v Evropě, Asii a Jižní a Severní Americe. Roztok vyráběný podle Quintonovy receptury z mořské plazmy je terapeuticky používán dodnes iv alternativní medicíně. Mořskou plazmu Quinton mohou samozřejmě užívat i zdraví lidé - jednoduše k udržení svého zdraví. Uživatelé běžně popisují změny, jako je vy- razné zvýšení energie, zlepšení schopnosti koncentrace a snížení potřeby spánku. Vrcholoví sportovci používají Quinton mořskou plazmu a Totum Sport pro maximalizaci svých výkonů. Z údajů ze studie se zkušenostmi sportovců vyplývá, že užívání za stude- na mikrofiltrované mořské vody prospívá rychlému a úplnému zotavení se z celkové únavy a únavy svalů po výrazné fyzické aktivitě. Je tomu tak díky využití ideální rovnováhy elektrolytů, která pomáhá udržovat optimální hydrataci těla. Mořská plazma Quinton navíc vyrovnává pH v organismu, podporuje funkčnost jednotlivých orgánů, posiluje imunitní systém a poskytuje veškeré minerální látky a stopové prvky v poměru, který je pro tělo přirozený, a to vše v organické podobě.

Na trhu je k dostání ve dvou verzích, a to Isotonické - kde je mořská plazma ředěna pramenitou vodou s nízkým obsahem minerálů poměrově tak, jako se nachází v krevní plazmě, a Hypertonická, která je koncentrovanější přesně tak, jak se načerpá z oceánu.

Nejsou známy žádné kontraindikace ani vedlejší účinky. V dřívějších výzkumech byla dokonce isotonickou mořskou plazmou nahrazována krev nemocným psům, jejichž zdravotní stav se výrazně zlepšil. René Quinton takto léčil tisíce nemocných dětí a těhotných žen, neboť mořská plazma dokáže vyživovat vnitřek buněk a má kladný vliv na genovou expresi, což má blahodárné účinky na plod.

text: Quinton Czech Republic foto: pixabay

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...